Nyhetsarkiv

Vectura expanderar och söker nu en Transaktionsanalytiker till vårt kontor i Stockholm

2017-02-16

Vectura har en kraftig och långsiktig tillväxtstrategi varför vi nu söker en driven Transaktionsanalytiker till vårt team. Som Transaktionsanalytiker på Vectura kommer du tillhöra affärsutvecklingsteamet, arbeta nära ledningen och vara en viktig del i våra många kommande affärer. Arbetet kommer omfatta analys, finansiell modellering, framtagande av beslutsunderlag/presentationer samt arbete genom hela transaktionsprocessen.

Det här söker vi

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet från transaktionssidan och/eller affärsutveckling inom fastighetsbranschen, med kunskap inom modellering, värdering, transaktion, och analys. Du har en civilingenjörsexamen eller master inom företagsekonomi från högskola eller universitet. Vi ser att du har ett stort intresse för fastighetsbranschen, affärer tillika hög analytisk förmåga och arbetskapacitet. Som person är du positiv, social med goda kunskaper i svenska, engelska, Excel och PowerPoint.

Ansökan

Skicka din ansökan märkt ”Transaktionsanalytiker” till info@vecturafastigheter.se senast 2017-03-15. Ansökan ska inkludera personligt brev, CV och betyg från gymnasium och universitet/högskola. Intervjuer kommer hållas löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lundberg på 070-714 13 72 eller moa.lundberg@vecturafastigheter.se.

Det här är Vectura

Vectura är ett fastighetsbolag, som ägs av Patricia Industries – en del av Investor AB. Vectura fokuserar på fastighetssegmenten samhällsfastigheter, kontor och hotell. Vi är en långsiktig aktör som strävar efter att vara den självklara fastighetspartnern för våra hyresgäster. Vectura grundades i slutet av 2012. Några av våra största kunder är Aleris, Grand Hôtel och Investor AB. Vi hjälper till att utveckla våra kunders verksamheter genom att skapa rätt förutsättningar för deras verksamheter via våra fastigheter. Vectura medverkar i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark och byggrätter till förvaltning och utveckling. Vår affär bygger på att utveckla, förvalta och äga hållbara och innovativa fastighetslösningar – vi har ingen säljstrategi.